Styrelsen i Österlen berättar 2019

Cecilia Granquist Dahmén

Skräddarsyr föreläsningar, utbildningar och tjänster inom kommunikation, storytelling och forumteater. I dag utbildar jag både stora och små företag i konsten att föra ut ett budskap. Jag tror på lustfyllt lärande och på allas inneboende kraft och talang. Utbildning skall vara ett nöje, när jag utbildar bjuder vi på oss själva och det blir många skratt. Min specialitet är personlig utveckling, företagsutveckling, presentations och talarteknik.

ceciliagranquist.se
0703 – 73 88 05
info@ceciliagranquist.se

Helena Heyman

Muntlig berättare, Poet, Fågelskådare

Tycker om att ströva i markerna, se det stora i det lilla, med öppna sinnen för naturens och livets ständiga rörelser. Sitter gärna på en stubbe i skogen, lyssnar, iakttar, väntar, med pennan och anteckningsbok och med kikaren till hands. Berättar gärna om sina möten och upplevelser. Har högskoleutbildning i muntlig berättande i teori och praktik, framträder i olika sammanhang som berättare, och tillhör gruppen Skånska berättare.

 

 

 

Lena Alebo – Österlens Museum

Lena Alebo är född på Österlen och självlärd berättare. Hon berättar gärna på ett traditionellt vis utifrån historiska händelser och personer.

Diana Olsson

Ledamot i Österlen Berättars styrelse, kassör sedan 2016.
diana.olsson65@gmail.com

Rune Olsson

Vill du också bli medlem?

Vill du bli medlem och anordna evenemang och aktiviteter, eller bara är allmänt intresserad av berättarkonsten och vill stödja oss? Medlemsavgiften för ett år är 100 kr för privatpersoner, 200 kr för föreningar och 500 kr för företag, BG 849-6747.